Jälkiruoat

Caramel Frappe -herkkukahvi

Tämä jääkahvi on todellinen herkkukahvien herkku, missä yhdistyy karamellisoitu kondensoitu maito sekä vaniljajäätelö. Ihana jälkiruokakahvi!

Kuva: Ida Leino

Ainekset ja ohje:

Aloita herkkukahvin valmistus kahvista. Sekoita pikakahvi kuumaan veteen, lisää maito sekä sokeri ja anna jäähtyä jääkaappi kylmäksi.

Murskaa reilu määrä jääpaloja monitoimikoneella tms. Lisää jäämurskaan kylmä kahvi, reilu ruokalusikallinen karamellisoitua kondensoitua maitoa sekä siivu vaniljajäätelöä ja sekoita monitoimikoneessa. Kaada laseihin ja nauti.

Lasien koosta riippuen tällä reseptillä syntyy yks iso tai 2–3 pienempää caramel frappe annosta.

Resepti pr-yhteistyö: Ida Leino

Kuva: Ida Leino