Pääruoat

Tattari-kimchiwokki

Maukas tattarista ja kimchistä valmistuva wokki valmistuu nopeasti arkena illalliseksi.
Tattarin keittyessä (n. 10 minuuttia), ehdit valmistaa aterian wokin valmiiksi.

Ohje ja ainekset (2-3 hlö)

Keitä tattari kevyesti suolatussa vedessä ohjeen mukaan noin 10 minuuttia.
Tämän aikana ehdit valmistaa wokin. Huuhtele ja leikkaa herkkusienet siivuiksi, paista pannulla. Lisää parsakaali. Anna paistua pari minuuttia, parsakaali saa jäädä rapsakaksi.

Aseta kasvikset pannun reunoille, jolloin pannun keskelle jää tilaa. Lisää pannulle naudan minuuttisuikaleet ja paista 2-3 minuuttia. Lisää kimchi sekä keitetty tattari ja sekoita kaikki sekaisin. Koristele korianterilla.

Vinkki! Voit käyttää myös valmiita wokki-vihannessekoituksia.