Jälkiruoat
Passionoffee
Supernopea ja maukas jälkruoka Passionoffee on raikas muunnelma klassisesta banoffeekakusta.
Tämä gluteeniton jälkruoka valmistuu hetkessä ja voi sen voi tarjoilla heti annosten kokoamisen jälkeen.
Ainekset ja ohje (4 annosta)
- 125 g Keksejä, esim. kaurakeksejä
- n. 4 rkl Dovgan Karamellisoitua kondensoitua maitoa eli kinuskia
- 1,5 dl Vispikermaa
- 200 g Maustettu rahka passionhedelmä
- 2 kpl passion hedelmää
Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon passionhedelmärahka.
Murusta keksit annoskulhojen pohjalle, lusikoi keksimurun päälle reilu ruokalusikallinen kinuskia, jaa rahka-kermavaahto seos tasaisesti jokiseen annoskulhoon. Halkaise passionhedelmät ja viimeistele annokset lusikoimalla yhden puolikkaan hedelmäliha aina yhteen annoskulhoon. Tarjoile!