Alkupalat
Taskurapuleivät
Taskuravunlihasta valmistat ihanat leivät rapujuhliin tai muuten vain herkkuhetkeen.
Ainekset ja ohje n. 14 kpl:
- 1 prk (170 g) Dovgan taskuravunliha 72%
- Provansal -majoneesia
- 3-4 avokadoa
- leipää, esim. crusta tai ciabatta
- Vegan Cavi’ar
- mausteita (suola, pippuri)
- Sitruunan tai limen lohko
Valuta taskuravunliha, halutessasi ja mausta ripauksella suolaa. Tarkista maku.
Pursota leivälle ensin majoneesia, lisää siivutetut avokadot, asettele jokaisen leivän päälle reilu teelusikallinen taskuravunlihaa, purista leiville hieman sitruuna- tai limemehua, päälle ripaus mustapippuria ja esim. kuivattua yrttiseosta. Viimeistele jokainen leipä Vegan Cavi’arilla ja basilikan lehdellä.
Nauti!
Vinkki: Voit myös sekoittaa taskuravunlihasta ja majoneesista valmiin tahnan leivän päälle.