Alkupalat
Taskurapurieskarullat
Valmista tarskuravusta maukkaita rullia noutopöytään.
Ainekset ja ohje (n. 28 kpl)
340 g Dovgan Gourmet taskuravunlihaa valutettuna
200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl Euro-East punajuurikastiketta piparjuurella
0,5 tl mustapippuria myllystä
0,5 tl suolaa
15 g tapiokatärkkelystä
4 kpl rullarieskoja
Sekoita aineksista tasainen massa ja anna tekeytyä kylmässä pari tuntia. Kokeile massan koostumusta ja jos se on liian löysää, sekoita joukkoon hieman lisää tapiokatärkkelystä ja anna hyytyä tovi.
Levitä n. 120 g massaa rieskalle, rullaa ja leikkaa terävällä veitsellä seitsemään osaan.
Laita coctailtikku rullan läpi ja tarjoile.
Resepti ja kuvat: Kimmo Ollila, Kulinaari-ruokablogi