Alkupalat
Vegan Cavi’ar tahna ruisnapeilla
Tämä vastustamaton merilieväkaviaarista valmistuva tahna maistuu illanistujaisissa ruisnappien tai vaikka blinien kanssa.
Lisäksi herkkupalat syntyvät helposti ja nopeasti.
Ainekset ja ohje:
- 1 prk Euro-East Vegan Cavi’ar merileväherkku
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 150 g creme fraichea
- 1 salottisipuli
- tuoretta ruohosipulia
- 25 kpl ruisnappeja
Valmista täyte. Sekoita keskenään Vegan Cavi’ar, tuorejuusto, creme fraiche ja hienonnettu salottisipuli. Jätä Vegan Cavi’aria hieman koristeeksi.
Jos haluat tähtimäiset pursotukset, laita täyte pursotinpussiin ja käytä päänä esim. tähtityllaa. Pursota täytettä nokare jokaiselle ruisnapille. Voit myös lusikoida täytteen ruisnappien päälle. Koristele mustalla Vegan cavi’arilla ja ruohosipulisilpulla.
Vinkki! Reseptistä saat täysin vegaanisen, kun käytät esimerkiksi kaurafraichea ja vegaanista tuorejuustoa.