Bite and sparkle – Terveellinen ei tarkoita tylsää!

Bitey -välipalakeksit ja Sparkle bite -hedelmäpatukat ovat lapsille terveellinen vaihtoehto välipalaksi makeisten ja sokerimurojen sijaan.
Lue lisää niin tiedät miksi.

Bitey -välipalakeksit

Kaupoissa on paljon tarjolla gluteenittomia keksejä, jotka ovat usein vain aikuiseen makuun ja sisältävät maitotuotteita sekä lisättyä sokeria. Tästä syystä me halusimme tuoda markkinoille uuden Bitey -välipalakeksin, joita lapset ja aikuiset voivat nauttia hyvillä mielin.

THL:n mukaan aiemmissa selvityksissä tiedetään, että lapsille tarkoitetut elintarvikkeet, kuten välipalatuotteet ja murot sisältävät enemmän sokeria tai rasvaa kuin aikuisille suunnatut saman tuotekategorian tuotteet. Epäterveelliset tuotteet ovat usein lapsien silmien tasolla tai kassojen läheisyydessä, jolloin epäterveellisen tuotteen valitseminen ostoskoriin on tehty helpoksi. (lähde: Kymen Sanomat)

Me emme halua tarjota lapsille tällaisia välipaloja, jotka koukuttavat syöjänsä sokerilla. Me tarjoamme lapsille terveellisen vaihtoehdon makeisille ja sokeripitoisille välipalatuotteille. Bitey- välipalakeksit eivät sisällä lisättyä sokeria, lisä- tai väriaineita, ovat gluteenittomia sekä vegaanisia. Vanhemmat voivat rauhallisin mielin ostaa Bitey -keksejä, koska niiden ainesosat koostuvat luonnollisista aineksista.

Luet varmasti usein tuotteiden ainesosalistaa, varsinkin jos lapsella tai perheellä on allergioita ja erityisruokavalioita noudatetaan. Bitey-keksien ainesosaluettelo on selkokielinen ja tiedät tarkalleen mitä tuote sisältää.

Bitey-keksien valmistukseen on käytetty luonnollisia ainesosia, vihanneksista, hedelmistä ja marjoista, jauhoina on käytetty täysjyväriisijauhoa, joka on turvallinen myös gluteeniallergisen lapsen keholle. Kekseihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja täydentämään lasten päivittäistä energiaa. Erityinen gluteenitonresepti antaa lapsille mahdollisuuden nauttia rapeista välipalakekseistä ilman lisättyä sokeria ja joissa yhdistyvät hedelmien sekä vihannesten hyvä maku.

Bitey -välipalakeksejä on neljä hyvää ja hauskaa makua: mansikka, banaani, punajuuri ja parsakaali. Kyllä, luit oikein, parsakaali. Bitey -kekseillä ujutat nirsommankin vihannessyöjän päivään hauskasti maukasta parsakaalia.

Lapsille suunnatut tuotepakkaukset ovat värikkäitä ja niissä on lapsia kiinnostavia kuvituksia. Jokainen Bitey-keksipaketti on oma interaktiivinen pakkaus, joka muuntuu askartelupakkaukseksi – hahmot voi ottaa mukaan leikkeihin! Pakkaukset kuin myös keksit ovat kuvitettu kuvilla vedenalaisesta maailmasta, avaruudesta, viidakon eläimistä ja dinosauruksista.

Terveelliset ja nopeat välipalat ovat erittäin hyödyllisiä etenkin pienille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Bitey-keksipaketti on helppo napata rattaisiin ja hoitokassiin mukaan. Bitey-keksien valmistaja BioFoodLab on saanut tuotteelle lapsituote-sertifikaatin eli Bitey-keksejä voi syödä 1,5 -vuotiaasta eteenpäin. 

Tarjoa lapsellesi ravitseva ja terveellinen välipalakeksi. Ne ovat maukkaita ja hyvällä tavalla erilaisia, niitä voi syödä vaikka joka päivä! Napsikaa Bitey-keksejä suoraan paketista sellaisenaan tai murusta jogurtin joukkoon tuomaan rapeutta, voit käyttää myös leivonnassa esimerkiksi juustokakun pohjana. Tässäkin on vain mielikuvitus rajana.
Pakkaa mukaan kerhoreppuun, harrastuksiin, retkelle, välipalaksi koulun jälkeen ja totta kai keksit sopivat hyvin myös syntymäpäiväjuhliin tarjottavaksi.

Opetetaan yhdessä lapset syömään terveellisesti ja totutetaan heidät uusiin makuihin. Hyvät välipalat ovat kaikille tärkeitä, jotta jaksamme ahertaa koko päivän. Bitey-välipalakeksit ovat ravitsevia ja terveellinen hyvä välipalavaihtoehto arjen eri tilanteissa.

Annetaan lasten nauttia välipaloista ja herkkuhetkistä terveellisesti sekä hauskasti. Terveelliset ruokailutottumukset on hyvä luoda jo varhaisessa iässä.

Bitey-keksejä löydät K-ryhmän ruokakaupoista gluteenittomat osastolta.

Sparkle bite -hedelmäpatukat täynnä säihkyvää energiaa!

Sparkle bite -hedelmäpatukat erottuvat muista ei vain ihanilla pakkauksilla vaan myös terveellisillä ainesosilla. Sparkle bite -hedelmäpatukoissa yhdistyvät ihanasti marjat, hedelmät ja mausteet. Lopputuloksena on maukas ja runsaskuituinen patukka luonnollisilla ainesosilla ilman lisättyä sokeria tai lisäaineita. Patukat ovat myös gluteenittomia sekä vegaanisia, joten sopivat moneen ruokavalioon ja osaksi terveellistä elämäntapaa.

Ihania Sparkle bite -hedelmäpatukoita on kolme eri makua: vadelma, appelsiini ja kookos.

Patukoiden luonnollinen makeus tulee mehevistä ja ravinnerikkaista taateleista. Taateli sisältää hyviä hivenaineita kuituja, kaliumia, vitamiineja ja fosforia. Mausteina on käytetty muun muassa kanelia, neilikkaa ja muskottipähkinää, unohtamatta kookosrouhetta ja hedelmien omia makuja.

Hedelmäpatukat toimivat hyvänä energianlähteenä kesken kiireisen päivän tai ennen urheilua.  Sparkle bitet sopivat välipalaksi lapsista aikuisiin ja yksittäispakatut patukat sujahtavat helposti reppuun, treenikassiin ja työsalkkuun. Hedelmäpatukat ovat erittäin hyvä välipala makeisten tai muiden sokeroitujen välipalatuotteiden sijaan.

Sparkle bite -hedelmäpatukat löytyvät useista K- sekä S-ryhmän ruokakaupoista.

Bitey -keksit ja Sparkle bite -patukat Euro-Eastin valikoimassa, lue lisää tuotteista >>