Turskan maksa ruisnapit
Nämä herkulliset pikkusuolaiset ovat nappivalinta juhliin!
Resepti ja kuvat: Kimmo Ollila, Kulinaari-ruokablogi
Ainekset ja ohje (25 kpl):
250 g Icelandic turskan maksaa (á 190g) / Larsen Turskan maksa MSC
100 g maustamatonta tuorejuustoa
30 g Euro-East suolakurkkua hienonnettuna
15 g salottisipulia hienonnettuna
13 g tapiokatärkkelystä
25 kpl ruisnappeja
13 tl Vegan Cavi´ar merileväherkkua
Valmistus:
Valuta turskan maksa hyvin ja poista liemen mausteet.
Riko kulhossa maksan rakenne käsin, lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Anna kiinteytyä kylmässä noin kaksi tuntia. Kokeile massan koostumusta ja jos se on liian löysää, sekoita joukkoon hieman lisää tapiokatärkkelystä ja anna hyytyä.
Siirrä massa pursotinpussiin, jossa on esimerkiksi tähtitylla ja pursota ruisnapeille.
Koristele merileväherkulla ja tarjoile.