Kuvaus
Paahdetut täysjyvätattarisuurimot kilon pussissa. Tattarisuurimot kypsyvät nopeasti (keittoaika n. 10 min) ja ovat itsessään gluteenittomia (lukuunottamatta samassa tehtaassa käsiteltyä muuta viljaa). Tattarisuurimo on kokonaista tattarin siementä, josta on poistettu syötäväksi kelpaamaton kuori. Ravintoarvoiltaan tattari on erinomainen lisäkevaihtoehto.
Tattari sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Valmistat siitä nopeasti maittavan lisäkkeen liha- tai kasvisruoille, risoton tai ruokaisan salaatin. Voit myös lisätä tattaria pata- ja laatikkoruokiin tai tehdä perinteisen uunipuuron leivinuunissa hauduttamalla.
Tarjoiluehdotus: Voit nauttia tattaria myös makean nälkään lisäämällä keitettyyn tattariin hunajaa, sokeria, kanelia, kuivahedelmiä tai pähkinöitä.
Lisätiedot
Paino | 1,01 kg (kilogramma) |
---|---|
Ainesosat_fi | Ainesosat: täysjyvätattari, kuorittu ja paahdettu (Fagopyrum esculentum lajikkeet “"Vokė", "Volma", "Astra", "Smuglianka", "Kora"). Saattaa sisältää jäämiä gluteenista (vehnä, ohra, kaura) |
Ingredienser_sv | Ingredienser: helkornsbovete, skalad och rostad (Fagopyrum esculentum). Kan innehålla spår av gluten (vete, havre, korn). |
Ingredients_en | Ingredients: wholemeal buckwheat (roasted). May contain small amounts of other grains (wheat, barley, oat). |
Ингредиенты_ru | Состав: гречневая крупа (обжаренная). Может содержать небольшое количество других зерновых (пшеница, ячмень, овес).. |
Lisätiedot_fi | Valmistusohje 2 annosta : Huuhtele tattari .Laita kattilaan 400 ml vettä ja hieman suolaa suolaa. Veden kiehuessa lisää 200 g tattaria. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla n.10 min kunnes vesi on imeytynyt suurimoihin. Säilytys: Säilytettävä kuivassa. |
Lisätiedot_sv | Beredningsinstruktioner för 2 portioner: Skölj bovetet. Tillsätt 400 ml vatten och lite salt i grytan. När vattnet kokar, tillsätt 200 g bovete. Förvaring: Förvaras torrt. |
Lisätiedot_en | Preparation instructions for 2 servings: Rinse the buckwheat. Add 400 ml of water and a little salt to the pot. When the water boils, add 200 g of buckwheat. torage: dry and cool, protected from strong odors. Country of origin: Lithuania |
Lisätiedot_ru | Приготовление 2-х порций: гречку промыть. Добавить в кастрюлю 400 мл воды и немного соли. Когда вода закипит, добавить 200 г гречки. Варить на слабом огне под крышкой около 10 минут, пока вода не выпарится.Дать отстояться под крышкой 10 мин. |
Ravintosisältö_fi | energia/energi/energy: 1439 kJ / 340 kcal |
Ravintosisältö_sv | energia/energi/energy: 1439 kJ / 340 kcal |
Ravintosisältö_en | energia/energi/energy: 1439 kJ / 340 kcal |
Ravintosisältö_ru | Энергия: 1439 кДж / 340 ккал |
Gluteeniton | Kyllä |
Laktoositon | Kyllä |
Vegaaninen | Kyllä |
Ei lisättyä sokeria | Kyllä |
Valmistaja | Dovgan Lasu LT |
Myyntierä | 10 |