Larsen Simpukat tomaattikastikkeessa MSC 200 g
  • G
  • M
Kala- ja lihasäilykkeet

Larsen Simpukat tomaattikastikkeessa MSC 200 g

Larsen simpukat tomaattikastikkeessa ovat kuorettomia sinisimpukoita. Simpukat ovat erinomainen proteiinin lähde sekä ne tuovat vaihtelua kala-aterioihin. Tuote on lisä- ja säilöntäaineeton täyssäilyke (pastöroitu). Simpukoiden joukossa saattaa olla simpukankuoria tai niiden paloja. Tämän tuotteen simpukat ovat peräisin MSC-sertifioidusta kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi.

Simpukoita voi tarjota sellaisenaan valutettuina, alkupalana tai pikkusuolaisena. Ne sopivat myös salaatteihin, pastoihin, piirakoihin, pizzaan, keittoihin ja vaikka lämpimiin voileipiin. Lisää simpukat kuumaan keittoon vasta kypsymisen loppuvaiheessa, jotta ne eivät sitkisty.

 

 

Tuotetiedot

Ainesosat: SINISIMPUKKA 38 % (Mytilus edulis), vesi, marinoituja vihanneksia 18 % vaihtelevissa suhteissa (sipuli, kurkku, paprika, SELLERI, vesi, brandyetikka ), kahdesti tiivistetty tomaattipyree 6,7 %, brandyetikka, sokeri, muunneltu tärkkelys, suola, aromi. Saattaa sisältää jäämiä ÄYRIÄSISTÄ. Pastöroitu. Pyydetty  (laahusreet) Koilis-Atlantin valtamerellä (FAO 27). Peräisin MSC-sertifioidusta kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi.
 
Säilytys: Kuivassa ja viileässä. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa 3 päivää.
Kierrätys: Kierrätä pakkaus lasina, kansi metallina.
 
Parasta ennen: Katso kansi.
 
Nettopaino: 200 g
Art.Nr: 19302
EAN kpl: 4018344193025
EAN ME: 4018344943026
ME:  6 kpl
Alkuperämaa:  Tanska
 

Ravintosisältö per 100g

Energia/Energi: 232kJ / 55 kcal
Rasva/Fett: 0,9 g
josta tyydyttynyttä/ varav mättat fett : 0,2 g
Hiilihydraatit / Kolhydrat: 4,8 g
joista sokereita/ varav sockerarter: 3,9 g
Proteiini/ Protein: 6,9 g
Suola/Salt: 1,6 g