- G
- M
Nizhyn Ukrainalainen borssi 450g
Borssi eli punajuurikeitto on ukrainalaista alkuperää oleva keitto, jonka Unesco on sisällyttänyt aineettoman kulttuuriperinnön luetteloonsa ukrainalaisena kansallisruokana. Borssikeitto koostuu pääasiassa juureksista kuten punajuuresta, kaalista, perunasta ja porkkanasta sekä mausteista.
Perinteisesti borssi kypsennetään miedolla lämmöllä ja kypsennysaika on pitkä. Nezhin ukrainalainen borssi kuitenkin valmistuu muutamassa minuutissa, ja ajan säästön lisäksi saat keittoa, joka maistuu kuin kotona tehdyltä. Voit halutessasi lisätä sianlihaa tuomaan lisämakua ja ruokaisuutta.
Tarjoile lämmin keitto leivän, ranskankerman tai smetanan kera.
Nezhin tuotteita löydät hyvin varustetuista ruokakaupoista ja Euro-East verkkokaupasta.
Tuotetiedot
Ainesosat: | punajuuri 27%, valkokaali 18%, peruna 15%, tomaattipyree, porkkana, sipuli, auringonkukkaöljy, paprika 3%, sokeri, suola, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, jauhettu mustapippuri, laakerinlehti. |
Säilytys: | huoneenlämmössä (0 ° C - 25 ° С ), avattuna jääkaapissa ja käytettävä 3 päivän kuluessa. Eränumero, valmistus- ja parasta ennen päivä: katso kansi. |
Valmistusmaa: | Ukraina. |
Nettopaino: | 450g |
Art.Nr: | 482990 |
EAN kpl: | 4823006805990 |
EAN ME: | 6430044383489 |
ME: | 6 |
Alkuperämaa: | Ukraina |
Ravintosisältö per 100g
energia/energi: | 378 kJ / 88 kcal |
rasva/fett: | 5,8 g |
josta tyydyttynyttä/varav mättat fett: | 0 g |
hiilihydraatit/kolhydrat: | 7,7 g |
joista sokereita/varav sockerarter: | 2,4 g |
ravintokuitu/fiber: | (ei ilmoitettu) |
proteiini/protein: | 1,2 g |
suola/salt: | 2,5 g |
Valmistusohje
Sekoita purkin sisältö 500 ml:aan vettä ja anna kiehua 2-3 min. * Valmiin keiton suolapitoisuus 1,2 %.