Venäläinen hapankaali
  • V
  • F
  • G
Vihannessäilykkeet ja salaatit

Venäläinen hapankaali 680 g

Hapankaali on valmistettu perinteisen venäläisen reseptin mukaan maitohappokäymisellä. Valmistusmenetelmän ansiosta hapankaali sisältää elimistölle tärkeitä maitohappobakteereja. Hapankaali sisältää vain vähän energiaa, mutta sitäkin enemmän C-vitamiinia.

Hapankaalia voi käyttää salaatteihin tai lisukkeeksi, ruoanvalmistuksessa paistettuna, haudutettuna tai keitettynä (esim. pataruoat, keitot, piirakat). Kokeile venäläistä hapankaalia esimerkiksi hapankaalikeittoon tai kaalipiirakkaan.

Hapatettujen elintarvikkeiden säännöllisen nauttimisen sanotaan mm. pitävän vatsan toiminnassa ja vahvistavan vastustuskykyä.

Vinkki! Jos hapankaali on makuusi liian voimakasta, voit huuhdella sen kevyesti kylmällä vedellä.

Tuotetiedot

Ainesosat: hapankaali 95 % (valkokaali, suola), porkkana 5 %. Pastöroitu.
Säilytys: avattuna jääkaapissa.
Nettopaino: 680 g
Art.Nr: 1030720
EAN kpl: 6430044381027
EAN ME: 6430044381034
ME: 6 prk
Alkuperämaa: Puola

Ravintosisältö per 100 g

energia: 69 kJ / 17 kcal
rasva: 0,2 g
josta tyydyttynyttä: 0,0 g
hiilihydraatit: 1,5 g
joista sokereita: 0,3 g
proteiini: 1,1 g
suola: 1,8 g