Uutuudet Nezhin paprika- ja munakoisosalaatit

Herkulliset Nezhin paprika- ja munakoisosalaatit on valmistettu tuoreista, sesongin parhaista kasviksista ja tuotteet eivät sisällä lisä- tai väriaineita.

Nezhin vihannessalaatit sopivat sellaisena alkuruoaksi ja ruokakastikkeena tuovat täyteläistä makua joka aterialle. Herkullisia makuelämyksiä Välimereltä, Pohjois-Afrikasta ja Balkanin ruokakulttuureista. Aidot kasvikset, herkullinen maku.

Nezhin -kasvissalaatteja löydät parhaiten K-ryhmän ruokakaupoista sekä Puuilosita.

Nezhin Lecho 450g

Lecho on tomaattinen paprikakastike, joka kuuluu vahvana osana balkanin keittiöön.

Lecho-kastike sopii pääruokien lisäkkeeksi, erityisesti liharuokien kanssa, tuo lisämakua lihapatoihin tai -kastikkeisiin kuten gulassiin. Kokeile myös tortilloissa, dippikastikkeena salsan tavoin tai tarjoile herkullisena kasvisruokana leivän kera.

Nezhin Ratatouille kasvispata 450g

Ratatouille on ranskasta kotoisin oleva kasvispata, joka yhdistää munakoison, paprikan, tomaattien ja sipulien herkulliset maut. Ratatouillea nautitaan ympäri Eurooppaa alkuruokana tai lisukkeena.

Tarjoa Nezhin Ratatouille tuoreen leivän kanssa alkupalan – haluat varmasti ottaa lisää!

Nezhin Munakoisosalaatti 460g

Lähi-idässä ja Välimeren maissa herkulliset munakoisosalaatit ova todella suosittuja ja niitä syödään lähes aina alkupalapöydässä (meze) tuoreen leivän kanssa.

Paahdetut munakoisot, kuivatut luumut, tomaattipyree ja paprika sulautuvat ihanaksi hieman makeaksi lisukesalaatiksi. Salaatissa on reiluja kasvispaloja ja kokonaisia pehmeitä luumuja.

Nezhin Moroccan munakoisomuhennos 460g

Moroccan munakoisomuhennos (zaalouk) on lähtöisin Marokosta ja ruoka on varsin suosittua Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa sekä Etelä-Euroopassa.

Munakoisomuhennos sopii tarjottavaksi alkuruokana leivän kera, erityisesti meze-pöydässä, mutta sopii lisukkeeksi myös liha- ja kalaruuille.

Moroccan munakoisomuhennos valmistetaan sesognin parhaista kasviksista ilman lisä- tai säilöntäaineita – paahdettua munakoisoa, paprikaa – herkullista!