Uutuuksia – Makumatkalle Balkanille!

Balkanin keittiö hurmaa aidoilla ja puhtailla mauilla.

Euro-Eastin valikoima on täydentynyt uusilla herkullisilla ateriakastikkeilla, jotka tuovat iloa ja makua joka aterialle. Tutustu uutuuksiin ja ihastu makumaailmaan!

Balkanin alueen ruokakulttuurissa arvostetaan aitoja raaka-aineita ja autenttisia makuja. Alueelta tulee parhaimmat ja maukkaimmat kasvislisukkeet ja kastikkeet. Kastikkeissa käytetään vain sesongin parhaita kasviksista, aidot maut puutarhoista ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Valikoimastamme löytyy nyt myös hempeä ja raikas ruusun terälehtihillo, joka kruunaa juustoillat ja jälkiruoka-annokset.

Tuotteita voi ostaa Euro-Eastin verkkokaupsta ja mm. K-ryhmän ruokakaupoista – kysy lisää kaupan henkilökunnalta.

Sauce for meat!

Tärkeä osa lihapitoista Balkanin ruokakulttuuria on ruoan maustaminen. Maukkaat liha-ateriat aateloidaan herkullisilla kastikkeilla. Kastikkeissa käytetään vain tuoreita raaka-aineita; marjoja, kasviksia, yrttejä ja valkosipulia. Aidot aromaattiset maut luonnosta.

Sauce for meat! -kastikesarja sisältää kolme herkullista marinadikastiketta, jotka sopivat myös ateriakastikkeiksi, esimerkiksi pastakastikkeisiin. Kokeile mietoa makean tulista mustikka-chili bbq-kastiketta ja valitse rohkeasti tuoreella valkosipulla maustettu tomaatti-valkosipuli bbq-kastike.

Ei sisällä lisäaineita, keinotekoisia aromeja tai arominvahventeita.

Parhaat paprika-munakoisotahnat ruoasta nauttimiseen

Tuoreista grillatuista paprikoista ja munakoisoista valmistetut maukkaat ja terveelliset tahnamaiset kastikkeet levitteeksi leivälle tai pääruoan lisäkkeiksi.

Maukas uutuus on vihreistä paprikoista ja munakoisosta valmistettu Malidazano-tahna. Herkullinen tahna ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai aromivahventeita eikä lisättyä sokeria.

DoOra Ajvarittulisesta mietoon. Kaikki Balkanilla rakastava Ajvar-kastikkeita.

Tulinen Ajvar sopii kaikkialle minne haluat paljon aitoa makua ja vähän potkua: keittoihin, pataruokiin. hampurilaisten ja pitojen väliin. Tai valmista herkullinen kastikepohja ilman hauduttamista, jo pieni määrä ajvar-kastiketta antaa ruoalle paljon makua ja syvyyttä.

Ei sisällä lisäaineita, keinotekoisia aromeja tai arominvahventeita.

Hemmottele aistejasi ruusun terälehtihillolla

Balkanin alue on tunnettu myös kukoistavista ruusutarhoistaan ja näistä valmistetuista ruusu-tuotteista. Nyt voi hemmotella aistejasi hempeällä ja raikkaalla ruusun terälehtihillolla, joka avaa uusien makuyhdistelmien maailman.

Ruusun terälehtihillossa on hienostunut ruusun tuoksu ja maku sekä miellyttävä pitkä jälkimaku. Laadukas hillo on valmistettu kukinnon parhaista ruusuista ja tuote sisältää aitoja ruusun terälehtiä. Ruusun terälehtihillo sopii nautittavaksi juustojen, leipien, jälkiruokien ja jopa riistaruokien kanssa.

Kaikki tuotteet tilattavissa Euro-Eastin verkkokaupasta.