fbpx

Makuja Maailmalta

Euro-East tuo venäläisen ja itäeurooppalaisen keittiön herkut saatavillesi nyt myös verkkokaupasta. Meille tärkeää on tuotteiden laatu ja aito maku, joten valitsemme perinteisesti sekä vastuullisesti valmistetut tuotteet valikoimaamme. Tule mukaan makumatkalle ja ihastu ruokakulttuurien herkulliseen kirjoon!

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

Euro-East Oy

Euro-East Oy on alati kehittyvä suomalainen maahantuontiyritys, joka vie sinut tutustumaan venäläisen ja itäeurooppalaisen keittiön ruokakulttuureihin. Missionamme on tehdä perinteistä ruokakulttuuria tunnetuksi sekä tarjota mahdollisuutta tutustua erilaisiin makuihin maailmalta….

Venäläisen- sekä itäeurooppalaisen keittiön herkkujen myynnissä ja markkinoinnissa olemme alan markkinajohtaja: tuotteemme on saatavilla jo kaikista hyvin varustetuista ruokakaupoista ympäri Suomen ja nyt myös verkkokaupastamme. aloitimme vuonna 1996. Vuosien mittaan toimintaamme on kuulunut elintarvikevientiä, -tuontia ja eräkauppaa.

Vuonna 2002 aloitimme Venäläinen keittiö -tuoteperheen myynnin ja markkinoinnin Suomessa. Vuonna 2014 laajensimme valikoimaamme itäeurooppalaisilla sekä aasialaisilla tuotteilla. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotta voimme tarjota asiakkaille maukkaita, terveellisiä sekä laadukkaita tuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Laajasta lähes sadan tuotteen tuotevalikoimasta löytyy makuelämyksiä kaikille hyvän ruoan ystäville. Meille on erityisen tärkeää tuotteiden hyvä laatu ja aito maku – trendejä ja terveellisyyttä unohtamatta. Kaikki tuotteemme on valmistettu perinteisten reseptien mukaisesti ja haluamme tarjota tuotteita, jotka maistuvat kuin kotona tehdyiltä.

Seuraa ja inspiroidu Instagramissa! #euroeast