fbpx

Toimitusehdot

Euro-Eastin verkkokaupan yleiset toimitus- ja maksuehdot 1.3.2021

Euro-East Oy 1034816-6 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: asiakaspalvelu@euro-east.fi
Puhelin: +358 20 792 0290
Postiosoite: Ilpoistentie 16 C, 20740 Turku

Tilaaminen

Euro-Eastin verkkokaupasta voi tilata rekisteröitymättä tai rekisteröitymällä Euro-Eastin asiakkaaksi. Tilauksen tekeminen ja maksaminen tapahtuu suojatussa SSL-yhteydessä pankin tai maksuntarjoajan palvelussa, jotta asiointi Euro-Eastin verkkokaupassa olisi asiakkaalle mahdollisimman turvallista. Tietoturvan takaamiseksi verkkokaupan asiakaspalvelu ei voi vastaanottaa tai käsitellä maksutietoja puhelimitse tai sähköpostitse, joten tilaus tulee tehdä henkilökohtaisesti verkkokaupassa osoitteessa www.euro-east.fi/verkkokauppa. Verkkokauppa käyttää evästeitä. Kaikista onnistuneista tilauksista saa tilausvahvistuksen annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Hinnat

Tuotteiden voimassaolevat hinnat on ilmoitettu verkkosivuilla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen loppuvaiheessa lisätään tilauksen loppusummaan valitun toimitustavan kulut. Euro-East Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Euro-Eastilla on oikeus peruuttaa asiakkaan tekemä tilaus, jos hintatieto tai saatavuus verkkokaupassa on teknisen tai muun ongelman takia virheellinen.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 arkipäivää. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle asiakaspalvelu@euro-east.fi. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle Postille.

Posti Postipaketti

Tilaus toimitetaan Postin lähimpään noutopisteeseen. Noutopisteet sijaitsevat myymälöissä, marketeissa ja kioskeissa. Noutopiste valikoituu verkkokaupassa tilaajan toimitusosoitteen perusteella. Halutun noutopisteen voi myös valita erikseen verkkokaupan kassalla toimitusvaihtoehtojen valikosta. Mikäli noutopiste on ruuhkaantunut, voidaan tilaus toimittaa toiseen lähellä olevaan noutopisteeseen.

Euro-East lähettää seurantatunnuksen tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin, kun tilaus on lähdössä matkaan. Paketin kulkua voi seurata Postin Lähetysten seuranta -palvelun kautta. Posti lähettää saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tilauksen voi noutaa saapumisilmoituksen tai lähetystunnuksen avulla. Noutajan on aina todistettava henkilöllisyytensä noudon yhteydessä. Paketin voi noutaa myös toinen henkilö lähetystunnuksella ja omalla henkilöllisyystodistuksella. Toimitus ma-pe klo 19 mennessä.

Tilauksia säilytetään korkeintaan 7 vuorokautta.

Paketin noutamatta jättäminen

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista ei ole asiakaspalautus. Mikäli paketin jättää noutamatta ja Posti palauttaa sen meille, perimme 15€ palautuskuluja.

Nouto Euro-Eastin varastolta

Tilaus voidaan noutaa Euro-Eastin varastolta. Euro-East lähettää ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun tilaus on valmis noudettavaksi. Noutotilaukset käsitellään vuorokauden kuluessa tilauksesta. Henkilöllisyys todennetaan ennalta maksettua tilausta noudettaessa. Ota mukaan viranomaisen myöntämä passi, ajokortti tai henkilökortti. Tilaus on noudettavissa tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti (arkisin klo 8.30-16.00). Tilaus tulee noutaa 7 päivän kuluessa ilmoituksen saapumisesta.

Noutotilauksen voi noutaa myös toinen henkilö valtakirjalla ja viranomaisen myöntämällä passilla, ajokortilla tai henkilökortilla.

Toimitusmaksut

Nouto Euro-Eastilta 0 €
Posti SmartPost 6,90 €
Posti Noutopiste 6,90 €
Posti Kotiinkuljetus 12,90 €

Veloitukseton toimitus

Veloitukseton toimitus koskee yli 60 € arvoisia tilauksia, jotka ovat koon ja painon puolesta mahdollisia toimittaa pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Veloitukseton toimitus ei koske kotiinkuljetusta. ​

Peruutusoikeus, palautukset ja reklamaatiot

Käsittelemme tilaukset mahdollisimman pian tilausvahvistuksen jälkeen, jotta saat tilauksen mahdollisimman nopeasti perille. Tämän vuoksi emme voi tehdä muutoksia tilaukseesi sen jälkeen kun olet vahvistanut tilauksen.

Yksityisasiakkaana sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteen. Kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeus koskee myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Kuluttajansuojalain luvun 6 mukaan palautusoikeus ei koske elintarvikkeita, mikäli niiden toimituspakkaus on avattu.

Jos haluat palauttaa tuotteen, on sinun ilmoitettava siitä Euro-Eastille sähköpostitse 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Muista ilmoittaa yhteystietosi ja tilausnumerosi palautusilmoitusta tehdessäsi.

Kaikkien palautettavien tuotteiden pakkausten (myös kuljetuspakkausten) on oltava täysin avaamattomia.

Asiakkaana sinä vastaat palautuksen toimituskustannuksista sekä siitä, että tuote saapuu Euro-East:ille vahingoittumattomana. Joten pakkaathan tuotteen niin, että tuote ei vahingoitu kuljetuksen aikana.

Tuote on lähetettävä Euro-Eastille 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä.

Tuotteet on palautettava seuraavaan osoitteeseen:

Euro-East Oy

Ilpoistentie 16 C,

20740 Turku, Finland

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@euro-east.fi. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tietosuoja

euro-east.fi/verkkokauppa pyrkii suojaamaan käyttäjän ja asiakkaan yksityisyyttä ja on sitoutunut noudattamaan tietoturvaselosteen mukaisia keinoja tiedon säilyttämiseksi ja suojaamiseksi. Tietoa käytetään vain palvelun tarjoamiseksi, sekä sen laadun takaamiseksi ja parantamiseksi. Tilatessaan asiakas myöntää Euro-East Oy:lle oikeuden käsitellä tilaukseen liittyvää tietoa palvelun tarjoamiseksi. Täydellinen tietosuojaseloste löytyy täältä (lisää linkki)

Tilauksen jälkeinen palautekysely

Asiakkaalle saatetaan lähettää tilauksen jälkeen palautekysely tai tuotearvostelukutsu. Kysely lähetetään tilauksella käytettyyn sähköpostiin. Kyselyn avulla kerätään tietoa tuotevalikoiman ja palvelun kehittämiseksi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.