Söker du efter högkvalitativa industriella livsmedelsprodukter från Östeuropa för ditt företag? Euro-East Oy erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa livsmedelsprodukter direkt från tillverkare i Östeuropa. Vi är stolta över att kunna leverera högkvalitativa produkter till våra B2B-kunder runt om i Finland och utomlands.

Varför välja Euro-East?

Högkvalitativa produkter: Vi erbjuder högkvalitativa och smakrika livsmedelsprodukter direkt från tillverkare med lång och gedigen erfarenhet inom branschen. Brett sortiment: Vårt sortiment innefattar ett brett urval av läckra produkter som passar olika gastronomiska behov. Det finns definitivt något för alla i vårt sortiment! Tillförlitlighet och samarbete: Vi satsar på långsiktiga partnerskap med tillverkare och återförsäljare för att säkerställa kontinuerlig kvalitet och pålitlig leverans. Vårt mål är att vara våra kunders mest pålitliga partner och säkerställa det bästa samarbetet för dem. Kunnig kundservice: Vi är här för att hjälpa dig hitta de bästa lösningarna för ditt företags behov. Kundnöjdhet är av högsta vikt för oss.

Är du intresserad av specifika produkter eller vill diskutera samarbetsmöjligheter? Kontakta oss via formuläret nedan eller direkt genom vår kundservice.

Företagskundtjänst, Beställningar och Fakturering: Telefon: +358 20 792 0290 E-post: euroeast@euro-east.fi