Euro-East 25-vuotta

Nyt on syytä juhlaan! Euro-East täyttää hienot 25-vuotta sunnuntaina 17.1.2021

Kiitos kaikille mukana matkassa kulkeneille, niin vahoille kuin uusillekin herkuttelijoille!

Euro-East Oy on Turusta käsin vaikuttava suomalainen maahantuontiyritys, joka on erikoistunut itäeurooppalaisiin ruokatuotteisiin.

Euro-East perustettiin vuonna 1996 ja se on Suomalainen perheyritys. Kehitämme tuotevalikoimaa ja toimintaa jatkuvasti ottaen huomioon asiakkaiden toiveita.

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy makuelämyksiä kaikille hyvän ruoan ystäville lapsista aikuisiin. Tuotteissa on myös hyvin huomioitu erikoisruokavaliot, valikoimastamme löytyy  vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita. Meille tärkeintä on tuotteiden laatu ja aito maku, trendejä ja terveellisyyttä unohtamatta. Haluamme tarjota tuotteita, jotka maistuvat kuin kotona tehdyiltä ilman ylimääräisiä lisäaineita.

Euro-East on aina halunnut olla edelläkävijä ja tarjota tuotteita, joita muilla ei vielä ole. Esimerkiksi Euro-Eastin valikoimasta löytyi kuluttajille kondensoitua maitoa ja granaattiomenamehua jo paljon ennen kuin muilla oli tuotteita Suomen markkinoilla. Euro-Eastin valikoiman suosituimpia tuotteita ovat suolakurkut sekä hapankaali, kondensoidut maidot, granaattiomenamehu, Riga-kilohailit – vain muutama mainittavaksi.

Euro-Eastin maahantuomia tuotteita voi ostaa ruokakaupoista ja tavarataloista ympäri Suomen sekä ruokaverkkokaupoista. Euro-Eastin nettisivuilta löytyy tietoa kaikista valikoimaan kuuluvista tuotteista sekä paljon herkullisia reseptivinkkejä ja ruokaideoita.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille tähänastisesta matkasta. Jatketaan yhteistä herkullista ruokamatkaa vielä ainakin toiset 25-vuotta! Mahtavaa juhlavuotta 2021!

Katso jälleenmyyjät täältä >>