– Helppoa ruokaa arkeen ja juhlaan!
Riga Gold kalasäilykkeet tarjoavat vaihtelua kalapöytään ja mikä parasta – ne ovat heti valmiita! Kalasäilykkeiden käyttö ruoanlaitossa on helppoa. Ne ovat valmiiksi kypsiä ja ruodottomia, joten niitä voi käyttää todella monipuolisesti. Olemme keränneet sinulle viisi vinkkiä niiden hyödyntämiseen.
Riga Gold on laadukas latvialainen kalajalosteiden valmistaja joka tarjoaa parhaat säilykekalat kuten makrillit, sardiinit ja kilohailit erilaisissa kastikkeissa ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Kilohailikaviaari
Maukkaiden ja pehmeiden kilohailien laadun salaisuus on yksinkertainen – kala savustetaan tuoreena, perinteisin menetelmin leppälastuilla ja purkitetaan käsin. Kokeile vaikka kilohailikaviaaria!
◾1 prk savustettua kilohaili öljyssä
◾1 kevätsipuli
◾3 keitettyä munaa
◾150 g ranskankermaa tai majoneesia
◾1 ½ tl kapriksia
◾½ sitruunanmehu
◾Silputtua tilliä
◾Mustapippuria
Keitä kananmunat koviksi. Hienonna haarukalla valutetut kilohalit ja kananmunat. Hienonna veitsellä kevätsipuli ja kaprikset. Sekoita ainekset keskenään, mausta ja maista.
Tarjoile tummanleivän tai uusien perunoiden kanssa.
-1.jpg?width=393&height=550&name=Pitk%C3%A4%20malli%20jos%20tekee%20isomman%20kuvan%20(2)-1.jpg)
Vieraile Makua Hetkessä-sivulla ja liity uutiskirjeen tilaajaksi! Uutiskirjeen avulla pysyt perillä ajankohtaisista asioista, tarjouksista, arjen vinkeistä ja uutuuksista!



