Larsen – uudet herkulliset kalasäilykkeet

Euro-Eastin kalasäilykevalikoima on täydentynyt myös uudella tanskalaisella LARSEN-tuotebrändillä. Palkittu Larsen Danish Seafood valmistaa laadukkaita kalatuotteita, jotka valmistetaan EU:ssa elintarvikestandardien mukaisesti. Larsen on sitoutunut kestävään kalastuspolitiikkaan ja he tukevat kalataloutta MSC- vaatimusten toteuttamisessa. Raaka-aineiden jäljitettävyys, tuoreus ja luonnolliset ainesosat yhdistettynä korkeaan innovaatiotasoon tarjoavat laadukkaita sekä tasalaatuisa kalanautintoja

Herkullinen makrilli

Larsen makrillihiutaleet sopivat arjen tavallisiin ruokahetkiin tai hauskoihin illanistujaisiin. Maukkaat makrillihiutaleet ovat herkullinen lisä pizzaan, lämpimiin voileipiin, pastasalaatteihin – käyttötapoja on lukuisia. Makrillihiutaleita tomaattipohjaisissa kastikkeissa voi käyttää kuten tonnikalaa.

Kolme herkullista makua:

Kreikkalainen Feta-Makrillisalaatti

Ruokaisa salaatti joko illalliseksi, lounaaksi tai vaikka illanistujaisiin. Mausteinen makrilli sopii mitä parhaimmin fetan kanssa, ohrasuurimot tuovat ruokaisuutta annokseen.

Ainekset ja ohje:

Kastike:

  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ sitruunanmehua
  • ¼ tl suolaa
  • Mustapippuria myllystä

Keitä Dovgan ohrasuurimopussi vedessä, johon on lisätty 1 rkl kasvisliemijauhetta. Siirrä suurimot kulhoon jäähtymään. Lisää joukkoon 1 rkl oliiviöljyä. Lisää jäähtyneiden suurimoiden joukkoon salaattia, murennettu feta, pilkottu punasipuli, pilkotut tomaatit ja päällimmäiseksi makrillit.
Sekoita kastikeainekset kulhossa ja kaada salaatin päälle. Lisää vielä auringonkukansiemeniä. Nauti!

Larsen makrillihiutaleista sekä kilohaileista valmistat herkulliset lämpimät voileivät, jotka taatusti katoavat pelliltä nopeasti.

Larsen Savustetut kilohailit ovat MSC-sertifioituja, peräisin kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. Maukkaat Larsen kilohailit löytyvät kahdessa maussa, mustapippuri-sitruunaöljyssä sekä rypsiöljyyn säilöttynä. Larsen kilohaileissa on pehmeä savun maku. Tuotteissa helposti avattavat läpinäkyvät kannet. Kaunis pakkaus on näyttävä ja herkullinen ruokalahaja.

Peräisin MSC-sertifioidusta kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi

Larsen Turskan maksa tuo luksusta ruokapöytään. Kermaisen täyteläinen levite leivälle tai voileipäkekseille, mutta voit yhtä hyvin valmistaa turskan maksasta näyttäviä cocktail-paloja. Turskan maksa sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä hyviä omega-3-rasvahappoja sekä vitamiineja. Larsen Turskan maksa on MSC-sertifioitu.

Larsen kalasäilykkeitä löydät mm. K-Citymarket myymälöistä.