Hirssi-suklaavanukas

Hirssi-suklaavanukas

Tarvitset:

4-5 dl kasvimaitoa
1 dl Dovgan hirssisuurimoita
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl agar agaria
1 dl suklaakastiketta
1 dl tummaa suklaata
suolaa

Valmistus:

Laita kattilaan hirssi, kaakaojauhe ja kasvimaito. Keitä noin 15-20 minuuttia tai kunnes suurin osa maidosta on imeytynyt hirssiin ja laske sitten lämpöä. Lisää joukkoon agar agar ja kiehauta vielä nopeasti. Anna jäähtyä ja vatkaa välillä. Lisää joukkoon osa suklaakastikkeesta ja suola. Juuri ennen tarjoilua, laita kulhoon hirssi-suklaavanukasta, suklaakastiketta ja rouhittua tummaa suklaata.

Resepti ja kuva: Alexander Trivedi, Aitoa arkiruokaa -blogi