Kuohkea kahvikakku kondensoidusta maidosta

Kuohkea kahvikakku kondensoidusta maidosta

Kondensoitu maito makeuttaa kakun taikinaa juuri sopivasti sekä kakusta tulee kuohkea ja pehmeä. Tarjoile kakkusiivujen kanssa kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita, tai sesongissa olevia marjoja.

Päälle: tomusokeria

Lisäksi: kermavaahtoa, mansikoita (sesongin marjoja)

Mittaa ainekset kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella, kunnes ainekset on sekaisin ja kuohkeaa. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30 – 40 min., kunnes kakku on kypsä.

Anna kakun jäähtyä ja poista vuoasta. Sihtaa päälle tomusokeria ja tarjoile kermavaahdon ja mansikoiden kera.

Resepti ja kuva pr-yhteistyö: Maistuis varmaan sullekin