Mustikka-kardemumma-tattarituorepuuro
Kaipaatko vaihtelua aamurutiineihin? Tattari-tuorepuuro syntyy ihan itsekseen yön aikana ja aamulla se on valmista nautittavaksi.
Ainekset ja ohje (1 annos):
- 1 dl Dovgan Tattarihiutaleet
- 1,5 dl kauramaitoa tai maitoa
- ½ tl kardemummaa (jos olet kardemumman ystävä)
- 1 dl mustikkakiisseliä
- 1 dl mustikoita soseutettuna
- Ripaus suolaa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
Tarjoiluun: banaania ja mysliä sekä juoksevaa hunajaa
Sekoita kaikki puuroainekset kulhossa ja jätä kulho yöksi jääkaappiin. Sekoita puuro aamulla tasaiseksi, voit lisätä maitoa tai kiisseliä, jos puuro tuntuu liian sakealta. Lisää päälle viipaloitua banaalia, mysliä tai tattarihiutaleita ja juoksevaa hunajaa.