Omena-kinuskijoulutortut
Perinteisiä joulutorttuja voi tuunata oman maun mukaan. Valmistimme ihania joulutorttuja kinuskista ja omenanpaloista.
Ainekset ja ohje (10 kpl)
- 1 prk Dovgan karamellisoitu kondensoitu maito, valmista kinuskia
- 1 prk Euro-East Sharlotka omenapalat
- 1 pkt torttutaikinaa (5 levyä)
- voiteluun kanamuna
Sulata torttutaikina ohjeen mukaan.
Leikkaa levyt neliöiksi ja tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Laita teelusikallinen kinuskia taikinalevyn keskelle ja taita joka toinen kulma ylös keskelle alas painaen. Laita lusikallinen omenanpalahilloketta kinuskin päälle. Voitele sakarat kanamunalla ja paista 225 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Anna jäähtyä hetki ja nauti lämpimänä.
Vinkki! Lopusta kinuskista voit valmistaa herkullisen Toffee-suklaapiiraan tai käyttää jäätelökastikkeena. Siirrä avattu kinuski kannelliseen säilytysrasiaan metallipurkista ja säilytä jääkaapissa.