Paahtopaistia tankoparsan ja piparjuuritahnan kera
Tämä elegantti ja maukas annos yhdistää ohueksi viipaloidun paahtopaistin voimakkaan piparjuuritahnan ja tuoreen vihreän parsan. Se sopii erinomaisesti alkupalaksi juhliin tai kevyeksi aterian osaksi. Helppo ja nopea valmistaa, mutta takuulla jättää vaikutuksen vieraasi makuhermoihin!
Annoksia: 2–3
Valmistusaika: 15 min
Ainesosat
- 200 g paahtopaistia, ohueksi leikattuna (tai osta valmiiksi siivutettuna)
- 200 g pieniä tankoparsoja
Kermaseos:
- 2 ruokalusikallista Euro-East piparjuuritahnaa
- 50 g tuorejuustoa
- 1 ruokalusikallinen sitruunamehua
- Merisuolaa
- Rouhittua mustapippuria
Valmistus
- Valmista kermaseos: Sekoita ainekset ja levitä seosta paahtopaistin viipaleiden päälle.
- Keitä pieniä vihreitä parsatankoja 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat kiinteitä. Huuhtele kylmällä vedellä ja kääri ne naudanlihaviipaleisiin.
Bon appétit!