Passionoffee
Supernopea ja maukas jälkruoka Passionoffee on raikas muunnelma klassisesta banoffeekakusta.
Tämä gluteeniton jälkruoka valmistuu hetkessä ja voi sen voi tarjoilla heti annosten kokoamisen jälkeen.
Ainekset ja ohje (4 annosta)
- 125 g Keksejä, esim. kaurakeksejä
- n. 4 rkl Dovgan Karamellisoitua kondensoitua maitoa eli kinuskia
- 1,5 dl Vispikermaa
- 200 g Maustettu rahka passionhedelmä
- 2 kpl passion hedelmää
Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon passionhedelmärahka.
Murusta keksit annoskulhojen pohjalle, lusikoi keksimurun päälle reilu ruokalusikallinen kinuskia, jaa rahka-kermavaahto seos tasaisesti jokiseen annoskulhoon. Halkaise passionhedelmät ja viimeistele annokset lusikoimalla yhden puolikkaan hedelmäliha aina yhteen annoskulhoon. Tarjoile!