Pelmenilasagne
Kokeile valmistaa pelmeneistä helppo lasagne.
Makumaailmaa voit muokata oman mielesi mukaan lisäämällä joukkoon esim. porkkanaraastetta tai fetajuustoa.
Vinkki. Reseptistä saat täysin vegaanisen, kun käytät reseptissä kaurakermaa, kanamunan tilalla esim. silken tofua ja päälle ripottelee vegaanista juustoraastetta.
Ainekset:
1 pss Taschki-pelmenejä (500 g) kasvis, hapankaali ja herkkusienitäytteellä
½ sipuli
200 g herkkusieniä
1 kananmuna
2,5 dl ruokakermaa tai kaurakerma
minitomaatteja
suolaa, pippuria
basilikaa, ruohosipulia, oreganoa
125 g juustoraastetta
Valmistus:
- Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut sienet ja jatka paistamista n. 5 min.
- Keitä pelmenit ohjeen mukaan runsaassa vedessä.
- Sekoita kananmuna, kerma, mausteet ja hienonnetut yrtit.
- Laita vuokaan keitetyt pelmenit, sienet, sipulit ja tomaatit. Peitä kastikkeella ja ripottele päälle juustoraaste.
- Paista 220 –asteessa noin 15-20 min ja nauti!