Punajuuri-piparjuurihummus

Punajuuri-piparjuurihummus

Kauniin värinen, helppo ja maukas punajuurihummus syntyy piparjuurella maustetusta punajuurikastikkeesta. Piparjuuri antaa raikkaan sävyn punajuurihummukseen.
Käytä punajuurihummusta dippinä tai levitteenä leivän päällä.

Ainekset & ohje:

  • 1 prk (320g) Euro-East Punajuurikastike piparjuurella
  • 1 tlk (380 g) valutettuja kikherneitä
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 1-2 rkl oliiviöljyä
  • 1-2 rkl tahinia eli seesaminsiementahnaa
  • 1/4 tl juustokuminaa
  • 1/4 tl suolaa

Soseuta kikherneet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Lisää tahini, oliiviöljy, sitruunamehu, mausteet ja sekoita massaksi. Lopuksi lisää noin 5 ruokalusikallista Punajuurikastiketta piparjuurella ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku. Tarjoile ja nauti!