Punajuuri-piparjuurihummus
Kauniin värinen, helppo ja maukas punajuurihummus syntyy piparjuurella maustetusta punajuurikastikkeesta. Piparjuuri antaa raikkaan sävyn punajuurihummukseen.
Käytä punajuurihummusta dippinä tai levitteenä leivän päällä.
Ainekset & ohje:
- 1 prk (320g) Euro-East Punajuurikastike piparjuurella
- 1 tlk (380 g) valutettuja kikherneitä
- 2 rkl sitruunanmehua
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- 1-2 rkl tahinia eli seesaminsiementahnaa
- 1/4 tl juustokuminaa
- 1/4 tl suolaa
Soseuta kikherneet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Lisää tahini, oliiviöljy, sitruunamehu, mausteet ja sekoita massaksi. Lopuksi lisää noin 5 ruokalusikallista Punajuurikastiketta piparjuurella ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku. Tarjoile ja nauti!