Reeva nuudelipelti bbq-kanalla

Reeva nuudelipelti bbq-kanalla

Tämä maukas päivällinen valmistuu kätevästi loppuun uunissa.
Nuudeli-kanapeltireseptissä nuudelit maistuvat maukkailta, kun uunissa kypsyessään imee itseensä makuja kanasta sekä mausteista.

Ainekset ja ohje:

  • Reeva nuudeleita 5-pack kanan– tai naudanlihanmakuinen (peltiin käytetty 3 pussia)
  • BBQ-marinoituja kanan koipipaloja (900g)
  • Kirsikkatomaatteja
  • Parmesanjuustoa
  • Korianteria

Valmistusaika noin 45 minuuttia.

Laita kanan koipipalat uunipellille ja paista uunin keskitasolla 180 asteessa 45 mininuuttia, kunnes kanat ovat kypsät.

Kanan kypsyessä esikeitä nuudelit ohjeen mukaan, lisää keitinveteen yksi nuudelien maustepussi. Halkaise myös kirsikkatomaatit. Lisää nuudelit ja kirsikkatomaatit pellille kanojen kanssa, kun kanat ovat kypsyneet noin 30 minuuttia. Anna kypsyä uunissa vielä noin 15 minuttia.
Koristele kypsä nuudeli-kanapelti korianterilla ja parmesanjuustolla. Kanna pelti pöytään ja nauttikaa!

Vinkki. Reseptissä on käytetyt koipipalat ovat uunissa noin 45 minuuttia, jos haluat valmistaa ruuan vielä nopeammin, voit käyttää haluamaasi kanafileetä ja kypsentää peltiä uunissa noin 30 minuuttia.
Alkuperäinen resepti K-Ruoka Nuudeli-kanapelti.