Suolakinuskimousse
Pääsiäisen hittiherkku! Töhnämunat eli täyteläisellä moussella täytetyt suklaamunan puolikkaat ovat helppo ja hauska jälkiruoka. Tämä suolakinuskimousse valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta.
Ainekset ja ohje:
Annoksesta täytetty 12 suklaamunan puolikasta
- 6 kpl suklaamunaa
- 1/2 purkkia Dovgan Kondensoitu maito, karamellisoitu
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- sormisuolaa / iso rakeista suolaa
Vatkaa tuorejuusto ja karamellisoitu kondensoitu maito kuohkeaksi vaahdoksi. Tarkista maku. Lisää halutessasi karamellisoitua kondensoitua maitoa. Laita hetkeksi jääkaappiin.
Halkaise suklaamunat varoen saumakohdasta veitsellä kahtia ja täytä puolikkaat kinuskimuoussella. Ennen tarjoilua koristele annokset hyppysellisellä sormisuolaa ja suklaa rouheella.