Taskurapurieskarullat
Valmista taskuravusta maukkaita rullia noutopöytään.
Ainekset ja ohje (n. 28 kpl)
- 340 g Dovgan Gourmet taskuravunlihaa valutettuna
200 g maustamatonta tuorejuustoa -
0,5 dl punajuurihummusta (tee itse tai osta valmiina)
- 0,5 tl mustapippuria myllystä
- 0,5 tl suolaa
- 15 g tapiokatärkkelystä
- 4 kpl rullarieskoja
Sekoita aineksista tasainen massa ja anna tekeytyä kylmässä pari tuntia. Kokeile massan koostumusta ja jos se on liian löysää, sekoita joukkoon hieman lisää tapiokatärkkelystä ja anna hyytyä tovi.
Levitä n. 120 g massaa rieskalle, rullaa ja leikkaa terävällä veitsellä seitsemään osaan.
Laita cocktailtikku rullan läpi ja tarjoile.
Resepti ja kuvat: Kimmo Ollila, Kulinaari-ruokablogi