Taskuraputahna
Illanistujaisiin sopivat ruisnapit taskuraputahnalla on maistuva sormisyötävä.
Resepti ja kuvat: Kimmo Ollila, Kulinaari-ruokablogi
Ainekset:
1 prk (121 g ) Dovgan Gourmet taskuravunlihaa valutettuna
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl piparjuuritahnaa
suolaa
0,5 dl ruohosipulia hienonnettuna
valkopippuria
pari tippaa vihreää Tabascoa
esim. saaristolaisleipää
ruohosipulia hienonnettuna
roseepippuria
sitruunamelissaa
Valmistus:
Sekoita tahnan ainekset keskenään, mausta ja maista. Anna makujen tasaantua mielellään muutama tunti viileässä. Tarjoile esim. saaristolaisleivän kera. Ripottele pinnalle ruohosipulia ja roseepippuria. Koristele halutessasi yrtein.