Beskrivning
En hel saltgurka. Fermenterade pickles görs genom jäsning med hjälp av mjölksyrajäsning. Den utsökta smaken av Euro-East pickles skapas utan vinäger och socker.
Använd pickles som de är vid middagsbordet eller lägg dem till rätter som stroganoff, flädersoppa eller olivsallad. Rassolnik, eller picklesoppa, får också sin smak från pickles.
Tips: spara även buljongen från pickles och använd den till exempel för att smaksätta soppor eller såser.
Ytterligare information
Vikt | 1,09 kg |
---|---|
Ainesosat_fi | Ainesosat: kurkku, vesi, suola, mausteet (valkosipuli,tilli, laakerinlehti). Valmistettu EU:ssa perinteisen reseptin mukaan maitohappokäymisen avulla, mikä samentaa lientä. |
Ingredienser_sv | Ingredienser: gurka, vatten, salt, kryddor (vitlök, dill, lagerblad). |
Ingredients_en | Ingredients: cucumber, water, salt, spices (garlic, dill, bay leaf). Made in the EU according to a traditional recipe using lactic acid fermentation, which clouds the broth. |
Ингредиенты_ru | Состав: огурец, вода, соль, специи (чеснок, укроп, лавровый лист). Сделано в ЕС по традиционному рецепту путем молочнокислого брожения, делающего рассол мутным. |
Lisätiedot_fi | Säilytys: avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa. Alkuperämaa: Puola |
Lisätiedot_sv | Förvaring: oöppnad i rumstemperatur, öppnad i kylskåp. Bäst före: se locket. Återvinning: Återvinn förpackningen som glas, locket som metall. Ursprungsland: Polen |
Lisätiedot_en | Storage: unopened at room temperature, opened in the refrigerator. Country of origin: Poland |
Lisätiedot_ru | Хранить при комнатной температуре, после вскрытия хранить в холодильнике.Страна происхождения : Польша. |
Ravintosisältö_fi | Energia / Energi / Energy: 49 kJ / 12 kcal |
Ravintosisältö_sv | Energia / Energi / Energy: 49 kJ / 12 kcal |
Ravintosisältö_en | Energia / Energi / Energy: 49 kJ / 12 kcal |
Ravintosisältö_ru | Энергия: 49 кДж / 12 ккал |
Gluteeniton | Kyllä |
Laktoositon | Kyllä |
Vegaaninen | Kyllä |
Ei lisättyä sokeria | Kyllä |
Valmistaja | Euro-East PL |
Myyntierä | 6 |