Beskrivning
Borsjtj är ukrainska nationalrätten. Borschtsoppa består huvudsakligen av rotfrukter som rödbetor, kål, potatis och morot samt kryddor.
Traditionellt tillagas borscht på låg värme och tillagningstiden är lång. Nizhyn ukrainska borscht kan dock tillagas på några minuter, och förutom att spara tid får du en soppa som smakar som den gjordes hemma. Om du vill kan du lägga till fläsk för att ge extra smak och mat.
Servera varm soppa med bröd, fransk grädde eller gräddfil.
Ytterligare information
Vikt | 0,74 kg |
---|---|
Ainesosat_fi | Ainesosat: punajuuri 27%, valkokaali 18%, peruna 15%, tomaattipyree, porkkana, sipuli, auringonkukkaöljy, paprika 3%, sokeri, suola, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, jauhettu mustapippuri, laakerinlehti. . * Valmiin keiton suolapitoisuus 1,2 %. |
Ingredienser_sv | Ingredienser: rödbeta 27%, vitkål 18%, potatis 15%, tomatpuré, morot, lök, solrosolja, paprika 3%, socker, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, svartpeppar malen, lagerblad. * Färdig soppa innehåller 1,2 % salt. |
Ingredients_en | Ingredients: beetroot 27%, cabbage 18%, potatoes 15%, tomato paste, carrots, onions, sunflower oil, bell pepper 3%, sugar, salt, citric acid, ground black pepper, bay leaf. |
Ингредиенты_ru | Состав: Капуста 29.5%, свёкла 23.7%, томатная паста, морковь, картофель 7.6%, лук, подсолнечное масло, болгарский перец 3%, сахар, соль, лимонная кислота, молотый черный перец, лавровый лист.Способ приготовления: добавить к содержимому банки 500 мл воды и кипятить в течение 2-3 минут.Содержание соли в готовом борще 1,2%. |
Lisätiedot_fi | Säilytys: huoneenlämmössä (0 ° C – 25 ° С ), avattuna jääkaapissa. Valmistusohje: sekoita purkin sisältö 500 ml:aan vettä ja anna kiehua 2-3 min |
Lisätiedot_sv | Förvaring: i rumstemperatur ( 0 ° C – 25 ° С), öppnad i kylskåp. Tillagning: blanda burkens innehåll i 500 ml vatten och låt koka 2-3 min. |
Lisätiedot_en | Storage: unopened at a temperature of 0 ° C to 25 ° С, opened in a refrigerator. Preparation: Add 500ml of water and cook for 2-3min. Country of manufacture: Ukraine |
Lisätiedot_ru | Способ приготовления: добавить к содержимому банки 500 мл воды и кипятить в течение 2-3 минут.Содержание соли в готовом борще 1,2%. Хранить при температуре(0 ° C – 25 ° С ), после вскрытия хранить в холодильнике и употребить в течении 3-х дней.Страна происхождения : Украина. |
Ravintosisältö_fi | Energia / Energi / Energy: 397 kJ / 95 kcal |
Ravintosisältö_sv | Energia / Energi / Energy: 397 kJ / 95 kcal |
Ravintosisältö_en | Energia / Energi / Energy: 397 kJ / 95 kcal |
Ravintosisältö_ru | Энергия: 397 кДж / 95 ккал |
Gluteeniton | Kyllä |
Laktoositon | Kyllä |
Vegaaninen | Kyllä |
Ei lisättyä sokeria | Ei |
Valmistaja | NIZHYN |
Myyntierä | 6 |