Vegeta takaa maustamisen onnistumisen

Ei lisättyjä makuaineita, ei säilöntäaineita. 

Kroatialainen Vegeta maustesuola on ajaton klassikko, joka on inspiroinut keittiön maukkaimpia luomuksia jo vuodesta 1959 lähtien. Tunnetuimmasta kroatialaislähtöisestä tuotteesta on tullut jopa eräänlainen ilmiö. Nyt tätä ruoanlaiton kultaa on saatavilla myös Suomesta.

Balkanilaisessa ruoanlaitossa Vegeta on keittiöiden luottoaines, jonka huolellisesti valitut ainesosat takaavat maustamisen onnistumisen. Vegeta on ainutlaatuinen maustesuola, joka on rikastettu kuivatuilla vihanneksilla, mausteilla ja yrteillä. Yhdistelmä kulinaarisia kokemuksia ja aitoja raaka-aineita – ei lisättyjä makuaineita tai ei säilöntäaineita.

Olipa kyse lihasta, vihanneksista, kastikkeista, laatikoista, yksinkertaisista annoksista tai hienoista juhlaherkuista – pienellä lusikallisella Vegetaa valmistat aterian, joka on täynnä herkullista makua ja iloa.

Yli viiden vuosikymmenen aikana Vegeta on maustanut ruuista herkullisia niin koti- kuin ammattikeittiöissä yli 50 maassa maailmanlaajuisesti, ja siitä on tullut lähes välttämätön ainesosa ruoanlaitossa. Riittoisasta 500 gramman pakkauksesta maustaa muutamalla teelusikallisella useita keittoja sekä kastikkeita.

Vegetan menestys markkinoilla perustuu jatkuvaan laaduntarkkailuun, kehitykseen sekä tuotteen ensiluokkaiseen makuun ja raaka-aineisiin, jotka rikastavat käyttäjänsä päivittäisiä ruokia. Vegeta maustesuola on palkittu lukuisilla palkinnoilla ja tunnustuksilla. Vegeta on Euroopan myydyin kuivattu ruokamauste! *

Uusi salainen ainesosasi ruoanlaittoon

Vegetan käyttö on yksinkertaisuudessaan helppoa. Ajattele sitä suolana, mutta joka sisältää makua. Korvaa suola Vegetalla ruoanlaitossa ja saat hetkessä lisää makua keittoihin, liemiin ja muhennoksiin.

Vegetan suolapitoisuus on kohtuullinen 56,9 %, kun monissa muissa maustesuolissa suolan määrä on jopa 85–94%. Vegeta ei sisällä keinotekoisia makuaineita tai säilöntäaineita. Tuote on GMO-vapaa, eikä valmistukseen käytetä eläinperäisiä ainesosia. Monikäyttöinen maustesuola on myös gluteeniton ja laktoositon.

Katso tästä keväinen reseptivinkki Vegetan käytöstä ruoanlaitossa > Täyteläinen parsakeitto

Vegeta mausteseos 500 g löytyy Euro-Eastin verkkokaupasta sekä K-ryhmän ruokakaupoista. Tarkemmin saatavuuden voit tarkistaa oman lähikauppasi ruokaverkkokaupasta. Euro-East tuotteiden jälleenmyyjiin voit tutustua täältä.

(Kuva: Podravka/ Vegeta)

Vegeta on Euroopan myydyin kuivattu ruokamauste! *

* Tämä väite perustuu Nielsenin tietoihin vähittäiskaupan mittauksista 31 Euroopan maassa (Itävalta, Valko-Venäjä, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Tšekki, Tanska, Viro, Ranska, Kreikka, Kroatia, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Alankomaat, Norja, Saksa, Unkari, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Pohjois-Makedonia, Slovakia, Slovenia, Serbia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Ukraina). elokuussa 2019 – heinäkuussa 2020 (tekijänoikeus © 2020, The Nielsen Company, kaikki oikeudet pidätetään).