Euro-East lähettää avustuksia Ukrainaan.

Olemme Euro-Eastilla järkyttyneitä Ukrainan konfliktista ja tuomitsemme sodan jyrkästi.
Olemme päättäneet lopettaa Venäjällä valmistettujen tuotteiden maahantuonnin.

Maahantuontiyrityksenä olemme jatkuvassa yhteydenpidossa yhteistyökumppaneihimme Euroopassa sekä sen ulkopuolella. Maahantuomme tuotteita laajasti Euroopasta kuten Puolasta, Saksasta, Bulgariasta, Kroatiasta sekä Baltian maista. Vastustamme yhdessä sotaa ja osallistumme humanitaariseen toimintaan auttaaksemme Ukrainaa. 

Euroopan ulkopuolelta Ukraina on yksi tärkeimmistä yhteistyömaistamme. Olemme saaneet pidettyä yhteyttä yhteistyöyrityksiimme ja lähettäneet tukemme heille.
Kaikki on heillä toistaiseksi hyvin, mutta tilanne siellä on hirveä.

Olemme erittäin huolissamme Ukrainan kansasta ja heidän kokemastaan hädästä. Auttaaksemme heitä lähetämme ruoka-avustusta Operaatio Avoimen oven kautta suoraan Ukrainaan. Euro-East on tehnyt myös lahjoituksen Pelastakaa lapset -järjestön kautta kaikkien ukrainalaisten lasten hyväksi.

Me Euro-Eastilla emme hyväksy syrjintää tai mitään rasistista toimintaa. Tämän vakavan konfliktin keskellä ei vihamielisyyttä tule kuitenkaan kohdistaa kieleen tai kulttuuriin, vaan heihin, jotka ovat sen toimillaan ja päätöksillään aiheuttaneet.

Kaikki ajatuksemme ja tukemme ovat Ukrainassa.

Ukrainalaisia tuotteita

Euro-Eastin valikoimasta löytyy kattavasti myös ukrainalaisia tuotteita. Valikoiman tuotteita voi ostaa Euro-Eastin verkkokaupasta tai ruoka- tai päivittäistavarakaupasta (mm. K-ryhmä, S-ryhmä, Puuilo, Tokmanni)

Nezhin 

Herkulliset Nezhin paprika- ja munakoisosalaatit on valmistettu tuoreista, sesongin parhaista kasviksista ja tuotteet eivät sisällä lisä- tai väriaineita. Tutustu Nezhin-tuotteisiin

Reeva- ja Rollton-nuudelit

Laadukkaat ja edulliset Reeva- sekä Rollton-nuudelituotteilla valmistat hetkessä maittavan aterian. Nauti nuudelit sellaisenaan tai käytä osana ruoanlaittoa. Tutustu nuudelituotteisiin

Kylmäpuristettu auringonkukkaöljy 

Kylmäpuristettu neitsytauringonkukkaöljy on valmistettu ensimmäisen puristuksen menetelmällä, mikä takaa öljyn pehmeän maun ja ravintoaineiden säilymisen. Kylmäpuristetussa auringonkukkaöljyssä maku ja väri säilyy luonnollisena: auringonkukkaöljy maistuu ja tuoksuu herkullisen pähkinäiseltä. Kylmäpuristettu auringonkukkaöljy on edullinen ja terveellinen ruokaöljy.

Euro-East vihannessäilykkeet

Euro-Eastin tuotteiden myynti jatkuu normaalisti ruokakaupoissa.
Euro-East tuotteita löydät ruoka- ja päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen, kuten K- ja S-ryhmän ruokakaupat, Puuilot, Tokmannit. Jälleenmyyjät

Valikoimassamme olevat tuotteet: Venäläiset suolakurkut sekä Venäläinen hapankaali, eivät viittaa tuotenimellään Venäjään maana.

  • Tuotenimet viittaavat vanhaan ja perinteiseen valmistusmenetelmään, maitohappokäymisellä valmistamiseen ja tuotteiden säilömiseen.

Venäläinen suolakurkku sekä Venäläinen hapankaali -tuotteemme, kuten muutkin vihannessäilykkeemme, ovat valmistettu EU:ssa, Puolassa. Tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja ja maahantuotuja tuotteita EU:sta. Tarkemmin tuotteisiin voit tutustu täältä > Vihannessäilykkeet ja salaatit  

Euro-East on suomalainen ruokatuotteiden maahantuontiyritys ja missionamme on tarjoamme kuluttajille makuja maailmalta, mahdollisuutta tutustua eri kulttuurien keittiön antimiin.