Adjika-pelmenit

Adjika-pelmenit

Herkulliset Adjika-pelmenit valmistuvat helposti ja nopeasti. Kokeile!

Adjika on georgialainen mausteinen tomaattipohjainen kastike, joka antaa lisää makua ruokaan kuin ruokaan.

Ainekset ja ohje (2 annosta 10 min)

Tarjoiluun

  • smetanaa
  • tilliä

Kuumenna kattilallinen vettä kiehuvaksi. Mausta vesi suolalla, laakerinlehdillä sekä maustepippureilla.

Laita pelmenit kiehuvaan veteen ja sekoita huolellisesti hetken aikaa, jotteivat pelmenit tartu kattilan pohjaan. Keitä pelmeneitä 8 minuuttia.

Poista vesi kattilasta ja lisää adjika sekä voikuutiot pelmenien sekaan ja sekoita, kunnes voi on sulanut.

Tarjoile pelmenit smetanan ja tillin kanssa.

Taschki-pelmenejä löydät suurimpien K-ryhmän ruokakauppojen sekä Turun Osuuskaupan pakastevalikoimasta.

Katso reseptivideo YouTubesta.

Katso reseptivideo Youtubesta.