Banoffee-kakku

Banoffee-kakku

Tämä kakku on helppo tehdä ja maistuu jokaiselle herkkusuulle!

Ainekset ja ohje:

Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita keksimurujen joukkoon. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä päälle karamellisoitu kondensoitu maito.
Viipaloi karamellin päälle banaanit. Vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä vaahto banaanien päälle. Irroita kakku vuosta veitsellä reunoilta pyöräyttäen ja vapauta vuoan reunat. Aseta kakku tarjoiluastialle ja koristele raastamalla pinnalle suklaata.

Voit tarjota banoffee-kakun heti tai tehdä sen edellisenä päivänä valmiiksi jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Banaanin tilalla voit käyttää myös muita tuoreita hedelmiä tai marjoja, esim. vadelmia.