Belgialaiset vohvelit mascarponevaahdolla
Belgialaiset vohvelit mascarponevaahdolla tarjoavat täydellisen yhdistelmän herkullista rapeutta ja täyteläistä pehmeyttä. Kuvittele ihanaa vohvelintuoksua, kun valmistat herkkuja. Nämä vohvelit ovat kuin pieni palanen Belgiasta, täynnä makua ja nautintoa. Ja kun nostat vohvelin suuhusi ja maistat mascarponevaahdon, saat maistaa täydellisen herkullisen yhdistelmän. Vohveleiden vastustamaton houkutus on valmis!
Ainesosat:
- 1 prk Euro-East Kondensoitu maito, sokeroimaton
- 3 munaa
- 1 1/4 dl sokeria
- 5 dl vehnäjauhoa
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- ½ t suolaa
- 150 g voita sulatettuna.
Mascarponevaahto:
- 2 dl vispikermaa
- 1 prk mascarponejuustoa
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Tee näin: sekoita kondensoidun maidon joukkoon munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhon joukkoon leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola. Sekoita jauhoseos taikinan sekaan. Lisää sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota vähintään puoli tuntia ennen paistoa. Valmista mascarponevaahto, vatkaa kerma, lisää juusto sekä sokeri. Sekoita tasaiseksi.
Lisää vohvelirautaan vuokasprayta tai voita. Paista vohvelit ja tarjoile heti tuoreena mascarponevaahdon, marjojen ja suklaakastikkeen kera. Lisää suklaarouhetta halutessasi.