Granaattiomena-panna cotta

Granaattiomena-panna cotta

  • 2 annosta
  • 30 min + noin 8 h hyytymiseen

Ainekset

Tarjoiluun

  • granaattiomenan siemeniä
  • sitruunamelissaa

Ohje

  1. Kuumenna kuohukerma ja kondensoitu maito kattilassa lähes kiehuvaksi.
  2. Liota 1,5 liivatelehteä kylmässä vedessä parin minuutin ajan ja lisää sitten kuumaan kermaseokseen. Sekoita huolellisesti.
  3. Aseta tarjoiluastiat noin 45 asteen kulmaan käyttäen kananmunarasiaa alustana. Kaada kermaseos astioihin ja siirrä jääkaappiin hyytymään noin 4-5 tunniksi.
  4. Kun panna cotta on hyytynyt, tee toinen kerros granaattiomenamehusta. Kuumenna mehu lähes kiehuvaksi ja sekoita joukkoon 1,5 liotettua liivatelehteä. Anna seoksen jäähtyä noin 15 min ennen kaatamista panna cottien päälle.
  5. Kun granaattiomenaseos on jäähtynyt, kaada se panna cottien päälle ja siirrä ne takaisin jääkaappiin hyytymään noin 4-5 tunniksi.
  6. Tarjoile jälkkärit granaattiomenan siementen ja sitruunamelissan kanssa.

Tämän reseptin meille loihti Tastery.

Tästä katsomaan resepti Youtubesta