Croissantit kinuskitäytteellä
Houkuttelevat croissantit, täytettyinä kinuskisella herkulla, ovat täydellinen herkkuvaihtoehto kylmiin talvipäiviin. Nauti rapeasta ulkokerroksesta, joka kätkee sisäänsä pehmeän kinuskitäytteen. Kuvittele hetki, kun otat ensimmäisen suullisen ja tunnet makujen sulavan yhteen suussasi luoden täydellisen makunautinnon. Näitä croissanteja ei voi vastustaa!
(6 valmista Croissantia)
Ainekset:
- 1 prk Danerolles Croissant-taikina
- ½ prk Dovgan karamellisoitu maito
- Mantelilastuja koristeeksi päälle
- Kananmuna voiteluun
Laita uuni lämpeämään 180 astetta. Levitä karamellisoitu maito croissant taikina levyjen päälle ennen käärimistä. Kääri taikinalevyt aloita kääriminen klomion alareunasta edeten kapeata päätä kohden. Ripottele mantelilastut croissantien päälle ja voitele munalla. Laita uuniin n.12 minuutiksi tai kunnes pinta on kullanruskea.