Kinuskijuustokakku
Juustokakku sopii jokaiseen kahvipöytään.
Tämä kinuskinen juustokakku on helppo valmistaa vaikka lasten kanssa. Ainesten sekoittamista ja luovaa koristelua.
Ainekset:
Pohja:
- 200 g keksejä, esim. Digestive, Bastogne
- 75 g voita tai margariinia
Täyte:
- 1 prk (397g) Dovgan kondensoitua maitoa
- 150 g maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
- 200 g ranskankermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 4-6 liivatelehteä
- 2 rkl appelsiininmakuista mehutiivistettä
- 2 dl kuohu- tai vispikermaa
- 1 prk (397g) Dovgan Karamellisoitua kondensoitua maitoa , joka on valmista kinuskia
Valmistusohjeet:
Pingota leivinpaperi (Ø 26 cm) irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.
Murenna keksit ja sekoita sulatettuun voihin. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
Pane liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla. Lisää kermavaahtoon kondensoitu maito, tuorejuusto ja ranskankerma, kääntele sekaisin. Vatkaa joukkoon nauhana kuumaan mehuun liotetut liivatteet. Kaada täyte vuokaan. Peitä vuoka ja hyydytä jääkaapissa yön yli. Irrota kakku vuoasta ja koristele kakku kaatamalla päälle reilusti kinuskia ennen tarjoilua. Nauti!