Kana-fajitaspasta
Tarvitset:
250 g tuorepastaa tai gluteenitonta tagliatelle-pastaa
1½ litraa vettä
1tl suolaa
2 pientä salottisipulia
tilkka öljyä
½ dl tuoretta lipstikkaa
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
ripaus sokeria
myllystä ripaus chiliä
4 rkl Euro-East Punajuurikastiketta piparjuurella
1 dl Dovgan kesäkurpitsapyrettä
1 pkt (200 g) fajitas-kanaa siivuina
2½ dl kolmen sipulin kermaa
Valmistus:
1. Kiehauta vesi ja suola, lisää tuorepasta kiehuvaan veteen ja keitä paketin ohjeen mukaan muutama minuutti.
2. Silppua sipuli pieneksi kuutioksi ja kuullota tilkassa öljyä.
3. Lisää myllystä chiliä, silputut aurinkokuivatut tomaatit ja lipstikka sekä sokeri, punajuurikastike, kesäkurpitsapyre ja sekoita.
4. Lisää kanasiivut.
5. Valuta pastasta vesi pois ja lisää muiden aineiden sekaan.
6. Sekoita hyvin ja herkuttele!
Resepti ja kuvat: Marika Kaila, Ranteita myöjen taikinasa -blogi