Kasviskulho teriyaki-tofuvartailla
Kulhoruoat ovat ruokaa parhaimmillaan. Ihanaa silmäruokaa kuin myös ravitsevaa ruokaa keholle, koska annos sisältää usein paljon kasviksia.
Kauniit ja maistuvat kulhoruoat ovat helppoja valmistaa. Kasaa kulhoon herkulliset aterian ainekset ja viimeistele kevyellä kastikkeella kermaviilistä, majoneesista tai salaatinkastikkeesta.
Kätevä kasata valmiiksi suoraan eväsrasiaan!
Ainekset ja ohje, 1 annos:
- 2-3 rkl (maun mukaan) Euro-East Selleri-porkkanaraaste
- n. 1 dl maustettua riisiä
- Kourallinen tuoretta pinaattia, ituja, lehtikaalia tai kaali & salaattisekoitusta
- n. 50 g edamamepapuja, pakaste
- 1-2 kpl tofuvarrasta (esim. SoFine Tofu Skewers). Voit käyttää myös kalaa tai kanaa (100 g)
- 1-2 rkl Teriyakikastiketta
Keitä jäisiä edamamepapuja vähässä, suolalla maustetussa vedessä 3-4 minuuttia. Kaada vesi pois ja jäähdytä kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
Sivele maustamattomat tofuvartaat teriyaki kastikkeella ja paista paistinpannulla keskilämmöllä 2-3 minuuttia per puoli.
Kokoa ainekset syvälle lautaselle ja nauti.
Viimeistele annos maukkaalla kastikkeella: perinteinen salaatinkastike, kevyt kermaviiliraita tai herkullinen majoneesi