Kinuskimutakakku

Kinuskimutakakku

Suklainen kakku lämpimällä kinuskisydämellä. Resepti on superherkullinen ja helppo.
Koko valmistus kestää vain 30 minuuttia, sisältäen paistoajan. Nyt herkuttelemaan!

Ainekset ja ohje:

Ohje on mitoitettu ⌀15 cm irtokakkuvuokaan. Voit tuplata ainesosat, jos haluat isomman kakun.

Taikina:

  • 1 dl jauhoja
  • 3/4 tl leivinjauhetta
  • 3/4 dl tomusokeria
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 4 rkl vaahterasiirappia / juoksevaa hunajaa
  • 3/4 dl maitoa

Täyte:

Sekoita kakki taikinan ainekset keskenään.

Kaada taikinasta reilu puolet kakkuvuokaan ja lusikoi keskelle kaksi isoa 2 rkl kinuskia (tai enemmän makusi mukaan ). Kaada päälle loput taikinasta, niin että kinuski peittyy.

Paista uunissa 180 astetta noin 20 minuuttia. Anna viilentyä hetki ennen tarjoilua.