Kinuskimutakakku
Suklainen kakku lämpimällä kinuskisydämellä. Resepti on superherkullinen ja helppo.
Koko valmistus kestää vain 30 minuuttia, sisältäen paistoajan. Nyt herkuttelemaan!
Ainekset ja ohje:
Ohje on mitoitettu ⌀15 cm irtokakkuvuokaan. Voit tuplata ainesosat, jos haluat isomman kakun.
Taikina:
- 1 dl jauhoja
- 3/4 tl leivinjauhetta
- 3/4 dl tomusokeria
- 4 rkl kaakaojauhetta
- 4 rkl vaahterasiirappia / juoksevaa hunajaa
- 3/4 dl maitoa
Täyte:
Sekoita kakki taikinan ainekset keskenään.
Kaada taikinasta reilu puolet kakkuvuokaan ja lusikoi keskelle kaksi isoa 2 rkl kinuskia (tai enemmän makusi mukaan ). Kaada päälle loput taikinasta, niin että kinuski peittyy.
Paista uunissa 180 astetta noin 20 minuuttia. Anna viilentyä hetki ennen tarjoilua.