Kinuskinen Marjapavlova
Superhelppo jälkiruoka vuoden jokaisena päivänä.
Halutessasi voit valmistaa marengin itse, mutta todella hyvin voit käyttää kaupan valmiita marenkikiekkoja. Pavlovan päälliseksi sopii niin marjat kuin hedelmät – täytä oman mielesi mukaan.
Ainekset ja ohje (8 annosta):
- 1 prk (397g) Dovgan karamellisoitu kondensoitu maito
- 2 dl kuohkerma tai vispikerma
- 1 tl vaniljaa
- marjoja tai hedelmiä
- 8 kpl marenkikiekkoja tai yksi iso marenki
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljalla. Annostele jokaiselle marengille sopiva määrä kermavaahtoa. Raidoita pavlovat kinuskilla lusikkaa apuna käyttäen.
Ota muutama ruokalusikallinen karamellisoitua kondensoitua maitoa toiseen astiaan ja sekoita notkeaksi. Voit myös lämmittää pari sekuntia mikrossa jolloin kinuski notkistuu.
Viimeistele pavlovat marjoin. Asettele tarjolle ja nauti!
Vinkki! Loput karamellisoidusta maidosta voi käyttää Banoffee-kakkuun.