Mämmimousse
Pääsiäisherkutteluun sopivan mämmimoussen voi tarjoilla suklaamunan puolikkaista tai perinteisemmin jälkiruokakulhosta.
Ainekset ja ohje:
Annoksesta täytetty 12 suklaamunan puolikasta
- 6 kpl suklaamunaa
- 1 dl Dovgan Kondensoitu maito, makeutettu
- 2 dl vispikermaa
- 100 g mämmiä
- Mangopilttiä
Vispaa kerma kuohkeaksi, vatkaa hiljemmällä nopeudella joukkoon kondensoitu maito. Lisää mämmi käännellen seokseen. Tarkista maku. Lisää maun mukaan mämmiä tai jos haluat lisää makeutta, niin lisää kondensoitua maitoa. Anna seistä hetki jääkaapissa.
Halkaise suklaamunat varoen saumakohdasta veitsellä kahtia ja täytä puolikkaat mämmimoussella. Ennen tarjoilua koristele annokset mangopiltillä ja suklaa rouheella.