Mango-passionhedelmäjäätelö
Raikas mango-passionhedelmäjäätelö maistuu kesälle!
Kuva: Sarabettina
Ainekset ja ohje:
- 2,5 dl kuohukermaa
- 1 prk Dovgan kondensoitu maito
- 1,5 dl maitorahkaa
- 3 passionhedelmää
- 2 dl mangososetta
Jäätelömassa: Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon kondensoitu maito ja rahka, sekoita vielä hetki, kunnes jäätelömassa on kuohkeaa.
Sekoita mangososeen joukkoon passionhedelmien sisukset.
Lisää jäätelömassaan n. ¾ osa passionhedelmä-mangososeesta. Kaada jäätelömassa kannelliseen astiaan ja laita loput passionhedelmä-mangososeesta jäätelömassan pinnalle. Pakasta yön yli.
Katso tästä mansikka-raparperijäätelön resepti. >>
Kuva: Sarabettina
Resepti pr-yhteistyö: Sarabettina