Kimchi-wokki

Kimchi-wokki naudanlihalla

Euro-Eastin valikoimista löytyy myös Reeva-nuudeleita, joista taiot ruokaa käden käänteessä. Tuotteita löydät hyvin varustelluista ruokakaupoista ympäri Suomen.

Wokkiruoat ovat käteviä, sillä voit valmistaa koko aterian nopeasti yhdellä kertaa. Hapatettu kiinankaalisalaatti eli kimchi on mainio ruoan raaka-aine ja paljon muuta ei tähän tarvitakaan. Kokeile!

Ainekset ja ohje:

3 annosta

Lisäksi:
chilikastiketta

Laita kiehuva vesi kulhoon ja lisää joukkoon Reeva Beef -nuudelit. Anna pehmetä muutaman minuutin ajan ja valuta lävikössä.

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi poikkisyin. Voit myös käyttää valmiita minuuttisuikaleita. Kuumenna öljy wokkipannussa ja paista lihasuikaleet kauttaaltaan käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen. Mausta suolalla ja nuudelipussien mausteilla. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Lisää ne pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.

Lisää kimchi, valutetut nuudelit ja mustapippuria myllystä. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja tarkista maku. Tarjoa seuraksi tuoretta korianteria ja chilikastiketta.

Vinkki! Voit korvata naudanlihan jauhelihalla, broilerinfileesuikaleilla, porsaanlihalla, tofulla ja erilaisilla kasvisproteiinivalmisteilla.

Resepti ja kuva: Kati JaakonenHellapoliisi