Paahtopaistia tankoparsan ja piparjuuritahnan kera

Paahtopaistia tankoparsan ja piparjuuritahnan kera

Tämä elegantti ja maukas annos yhdistää ohueksi viipaloidun paahtopaistin voimakkaan piparjuuritahnan ja tuoreen vihreän parsan. Se sopii erinomaisesti alkupalaksi juhliin tai kevyeksi aterian osaksi. Helppo ja nopea valmistaa, mutta takuulla jättää vaikutuksen vieraasi makuhermoihin!

Annoksia: 2–3
Valmistusaika: 15 min

Ainesosat

  • 200 g paahtopaistia, ohueksi leikattuna (tai osta valmiiksi siivutettuna)
  • 200 g pieniä tankoparsoja

Kermaseos:

Valmistus

  1. Valmista kermaseos: Sekoita ainekset ja levitä seosta paahtopaistin viipaleiden päälle.
  2. Keitä pieniä vihreitä parsatankoja 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat kiinteitä. Huuhtele kylmällä vedellä ja kääri ne naudanlihaviipaleisiin.

Bon appétit!